Presedintele IOHANNIS, selfie-uri alaturi de COPII la PALATUL COTROCENI. GALERIE FOTO

Presedintele KLAUS IOHANNIS a primit, luni, la Palatul Cotroceni, zeci de copii cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, prilej cu care seful statului a facut selfie-uri cu cei mici, a dat autografe si chiar… a ascultat secretele unuia dintre ei, in timp ce copilul i-a pus mana pe cap.

“Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Sala Unirii si Gradina Palatului Cotroceni au fost pline de copii. Avem responsabilitatea de a le asigura o copilarie fericita si un viitor mai bun copiilor din Romania. Ei sunt cei care vor deveni tinerii cu idealuri inalte si, mai apoi, adultii impliniti de care societatea noastra are atat de multa nevoie”, a scris pe Facebook KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a primit un grup de COPII la PALATUL COTROCENI

Totodata, acesta a tinut sa felicite “oamenii inimosi de la Salvati Copiii Romania, organizatie care, de 25 de ani, depune eforturi pentru ca drepturile copiilor sa fie respectate in intregime si la noi in tara” si “Romfilatelia, pentru initiativa de a marca aceasta zi printr-un eveniment filatelic”.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a promulgat, luni, de Ziua Copilului, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta ce reglementeaza dublarea alocatiei lunare pentru copii, de la 42 la 84 de lei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a PROMULGAT DUBLAREA ALOCATIILOR

KLAUS IOHANNIS a sustinut un scurt discurs in fata a zeci de copii veniti cu parintii, luni, la Palatul Cotroceni, seful statului transmitandu-le “la multi ani” nu doar celor mici, ci si adultilor “care undeva, intr-un colt al sufletului, si-au pastrat fiinta de copil”.

 

Sursa foto www.facebook.com