Presedintele organizatiei PNL Targu Mures a DEMISIONAT din partid

Presedintele PNL Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a DEMISIONAT luni din partid, motivand ca fuziunea cu PDL a fost luata fara consultare interna, scrie b1.ro, care citeaza Mediafax.

Ciolaus, fost viceprimar Targu Mures, a anuntat ca DEMISIONEAZA din toate functiile politice din PNL, precum si din calitatea de membru al partidului.

Citeste si: Inca doi parlamentari PNL si-au anuntat trecerea la PLR

“Astazi (luni – n.r.) am DEMISIONAT. Motivele sunt legate de decizia de a demara procedurile de fuziune intre PNL si PDL si in acest fel pierderea identitatii liberale si asocierea cu adversarul politic de un deceniu. Raman fidela principiilor politice liberale, dar nu le voi subordona celor care pana mai ieri ne-au jignit si umilit in fel si chip”, a declarat Ciotlaus.

Citeste si: Doi parlamentari liberali au DEMISIONAT pentru a se inscrie in partidul lui Tariceanu

Aceasta a adaugat ca, in opinia sa, PNL a facut in acest an mai multe erori, incepand cu tradarea aliantei USL, care inseamna si tradarea celor care au crezut in aceasta, iesirea din ALDE si aderarea la PPE, ceea ce inseamna “tradarea propriului electorat” si, in final, fuziunea cu PDL, “care a servit intereselor meschine ale lui Traian Basescu si a aruncat tara in criza economica si sociala profunda”.

Sursa foto: zi-de-zi.ro