Presedintele PNL Cluj, MARIUS NICOARA, URMARIT PENAL dupa ce a CONDUS in STARE de EBRIETATE

Senatorul liberal MARIUS NICOARA este urmarit penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Liderul PNL Cluj a provocat un accident de circulatie in noiembrie 2014, ulterior fiind suspus de oamenii legi analizelor medicale unde s-a constatat o concentratie de 1,4 g/l de alcool in sange. 

”Ca urmare a solicitarii pe care ne-aţi adresat-o, prin e-mail, inregistrata la Biroul de informare şi relaţii publice, la data de 15 iunie 2015, sub numarul de mai sus, va comunicam faptul ca faţa de persoana la care faceţi referire(n.r. Marius Petre Nicoara, senator PNL) s-a dispus efectuarea in continuare urmaririi penale sub aspectul savarşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de catre o persoana care are o imbibaţie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange”, arata reprezentantii PICJ intr-un raspuns la solicitarea ziarului Gazeta de Cluj.

Senatorul liberal Marius Nicoara a explicat ca el va contesta felul in care procurorii au obtinut concentratia respectiva si ca din punctul sau de vedere nu ea fost stabilita corect concentratia alcoolica.

”Pe mine nu m-au anuntat asa ceva(n.r. ca s-a inceput urmarirea penala impotriva sa). Am fost la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar nu le-a iesit expertiza asa. S-a facut o chestiune in rem pentru ca concentratia nu este bine stabilita. V-as ruga sa fiti obiectivi pentru ca nu se va intampla nimic pentru ca nu e stabilita bine concentratia. Ei au facut acolo o greseala si nu vreau sa comentez in presa. Realmente o sa vedeti ca eu am dreptate si dupa aia o sa vedeti ca…Nu am niciun document inca. Ei m-au chemat sa dau o declaratie. Eu le-am spus ca nu dau nicio declaratie pana nu se refac toate analizele respective ca sa se dovedeasca ca nu este concentratia aia. M-au chemat in calitate numai de suspect. Nu au, invinuit nu pot sa ma faca. Tocmai ca nu mi-au spus ca s-a inceput urmarirea penala. M-as bucura sa scrieti cu obiectivitate ca sa nu fie cu reavointa ca eu asta am contestat ca modul in care ei au facut nu este bun. De mult am fost la PICJ si ma tot tine incurcat acolo. Am fost de vreo doua-trei luni”, a explicat Nicoara.

Statutul noului PNL prevede ca o persoana iti pierde functiile din partid si cele pe care le detine in numele partidului.

Sursa foto www.ziardecluj.ro