Presedintele PSD Buzau, despre CAZUL BIGIU: Sa asteptam REZULTATELE ANCHETEI in justitie

Presedintele PSD Buzau, CONSTANTIN BOSCODEALA, spune ca asteapta Rezultatele Anchetei DNA pentru a putea comenta situatia presedintelui Consiliului Judetean, CRISTINEL BIGIU, retinut pentru luare de mita si care a devenit membru PSD in septembrie, in baza OUG 55, dupa ce timp de 17 ani a fost in PNL.

Contactat, duminica pentru a comenta situatia lui CRISTINEL BIGIU, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita, presedintele PSD Buzau, CONSTANTIN BOSCODEALA, s-a aratat extrem de rezervat, spunand ca prefera sa astepte REZULTATELE ANCHETEI inainte de a se pronunta, potrivit Mediafax.

Citeste si: MARIAN-CRISTINEL BIGIU este posesorul unei AVERI impresionante

”Nu pot sa comentez in niciun fel. Sa asteptam rezultatele anchetei in justitie”, a spus Constantin Boscodeala, care este si primar al Buzaului din anul 1996.

CRISTINEL BIGIU a devenit membru PSD in urma cu mai putin de doua luni, cand a parasit PNL in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului care a permis migratia alesilor locali de la un partid la altul fara a-si pierde functiile.

Citeste si: MARIAN-CRISTINEL BIGIU si FLORIN COLGIU au fost RETINUTI. UPDATE

Astfel, in 18 septembrie, Bigiu a anuntat ca s-a inscris in PSD alaturi de 18 primari liberali din judet si de alti sase edili de la PDL, sustinand ca a luat aceasta decizie pentru binele judetului.

Sursa foto: adevarul.ro