Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA critica GUVERNUL CIOLOS

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat sambata, la Bistrita, cu ocazia lansarii candidatilor partidului la alegerile locale, pentru judetul Bistrita-Nasaud, ca singurul program guvernamental care functioneaza in acest moment este cel initiat pe timpul mandatului sau de ministru, si anume programul de dezvoltare locala.

LIVIU DRAGNEA a facut aceasta afirmatie in contextul in care le-a vorbit colegilor de partid despre notiunea de continuitate in guvernarea locala si nationala. “Cum, Doamne, iarta-ma!, s-a intamplat, de la Revolutie incoace, de cate ori a fost la guvernare PSD, s-au facut lucruri, s-au dezvoltat proiecte, s-au construit lucruri, deci au fost bani, si cum au venit ceilalti nu s-a mai intamplat nimic?

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA ESTE CURIOS CUM VA FUNCTIONA PROTOCOLUL PSD-UNPR DUPA DEMISIA LUI OPREA

Cum, atunci cand suntem noi la guvernare, avem bani sa facem, si cand vin ceilalti – chiar si tehnocrati, ca tot de dreapta sunt – nu sunt bani si nu se intampla lucruri? Suntem deja in martie si singurul program care functioneaza – si functioneaza din plin si se lucreaza – este acest program de dezvoltare locala. Restul nu functioneaza, nu s-a cheltuit niciun ban pe investitii, nici la compania de drumuri, nici pe fonduri europene”, a spus LIVIUU DRAGNEA.

In opinia LIDERULUI PSD, acest program este cel care “incepe sa dea coerenta si continuitate si speranta si viziune” pentru dezvoltarea fiecarei localitati si acesta ar fi motivul pentru care initiativa a fost criticata la vremea respectiva de catre fostul presedinte Traian Basescu.

Sursa foto: adevarul