PRESEDINTIA cauta PURTATOR de CUVANT! TREI VARIANTE pentru acest POST

PRESEDINTIA ROMANIEI a ramas fara PURTATOR de CUVANT in urma cu aproximativ o luna dupa ce TATIANA NICULESCU BRAN a DEMISIONAT.

Surse oficiale au precizat pentru psnews.ro ca in cadrul Administratiei Prezidentiale a avut loc o serie de sedinte de strategie, ce au avut ca scop dezamorsarea situatiei privind comunicarea publica, iar subiectul numirii unui PURTATOR de CUVANT s-a situat in topul listei de prioritati pe termen scurt a Presedintiei.

CITESTE SI: TATIANA NICULESCU BRAN, POEM despre “DAMA CU PERDELE”, dupa plecarea de la COTROCENI 

Conform sursei citate, decizia se indreapta catre un PURTATOR de CUVANT ce face parte deja din echipa prezidentiala, mai exact din randul consilierilor.

Potrivit acelorasi surse, presedintele KLAUS IOHANNIS analizeaza trei variante pentru ocuparea functiei de PURTATOR de CUVANT si anume: DAN-ANDREI MURARU – consilier prezidential Departamentul Relatii cu Autoritatile Publice si Societatea Civila,  IULIA HUIU – consilier de stat Compartimentul Strategie si Monitorizare si consilierul de stat in cadrul Departamentului de Comunicarea Publica, DANA BARSAN.

Sursa foto: realitatea.net