Preasfintitul IOACHIM BACAUANUL, cat pe ce sa fie LINSAT la o inmormantare. Uite ce a facut

Moment incredibil la o inmormantare dintr-o localitate din judetul Bacau. Un inalt prelat a fost cat pe ce sa fie linsat de sute de oameni, dupa ce si-a facut aparitia intr-un bolid de lux. 

Este vorba de preasfintitul Ioachim Bacauanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului. Inaltul prelat si-a facut aparitia la o inmormantare cu o masina de lux, iar oamenii au fost atat de indignati incat a fost nevoie de interventia politiei pentru ca a-i potoli sa nu-l ia la batai.

Preasfintitul Ioachim, pe numele sau de mirean Ilie Giosanu, insotit de alti trei clerici de la Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, a ajuns joi, dintr-un luxos Audi A8 in mijlocul satenilor din Cernu, comuna bacauana Poduri, potrivit celor de la adevarul.ro.

Prima IMAGINE a lui ISUS HRISTOS descoperita de arheologi. Cum arata MANTUITORUL? FOTO SI VIDEO

Motivul oficial a fost acela de a sluji la capataiul unei femei de 85 de ani, decedata in urma cu o zi. Oamenii sustin ca, de fapt, Presfintitul ar fi dorit sa anunte intrega comunitate ca Irinel Andronache, preot la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Cernu, de 13 ani, nu mai este duhovnicul localnicilor si ca in lacasul religios va urma sa slujeasca un alt preot.

Potrivit sursei citate, sute de sateni, femei si barbati, s-au adunat in jurul masinii luxoase cu geamuri fumurii cu care a venit Preasfintitul Ioachim si l-au luat la intrebari in plina strada. Deranjat de intrebarile acuzatoare directe ale satenilor, referitoare la spagile pretinse de la preoti pentru acordarea de parohii, vicarul arhipiscopiei, Ioachim Bacauanul, s-a urcat in masina de lux si a plecat in mare graba, escortat de politisti.

Exista viata dupa moarte? Incredibila poveste a celui care a vazut moartea

Foto: ziaruldegarda.ro