Presiune pe Dan Sova. Liberalii ii cer demisia

Dan Sova este acuzat de catre presedintele PNL Arges Ion Popa ca favorizeaza construirea autostrazii intre Pitesti si Alexandria, in detrimentul tronsonului Pitesti – Sibiu. Popa ii cere demisia minstrului Transporturilor.

 “Dupa ce 10.000 de oameni au iesit in strada la Mioveni, dupa atatea luari de pozitie ale mediului de afaceri, societatii civile si (…) ale parlamentarilor argeseni, Sova persista in penibil si in minciuni, reiterand ideea de ce este atat de importanta autostrada Bucuresti-Alexandria. Eu am inteles ca trebuie sa se construiasca o autostrada pana la scara casei domnului Dragnea, ca altfel Ponta nu mai castiga presedintia Romaniei (…). Nu stiu cate masini circula intre Bucuresti si Alexandria, dar sunt convins ca fiecare dintre cetatenii Romaniei a circulat cel putin o data intre Pitesti si Sibiu”, a declarat, joi, Ion Popa, potrivit Agerpres.

Citeste si: Antonescu, despre prezidentiale: O sa concurez si pentru intrarea in turul doi si pentru castigarea acestuia

In opinia lui Popa, Dan Sova ar trebui sa-si dea demisia de onoare, la fel cum au facut fostii ministri liberali Radu Stroe si Daniel Barbu.

“De aproape doi ani de cand conduce unul dintre cele mai importante ministere, nu are nicio realizare concreta, iar activitatea domniei sale se rezuma la postari pe internet. Spre binele domniei sale si a domnului Ponta care l-a propus, Sova ar trebui sa plece imediat din fruntea acestui minister”, a mai spus  presedintele PNL Arges.