Prestigeasig.ro te ajută să conduci fără grijă pe drumurile publice

Pe soselele tarii se circula haotic, se circula nebuneste. Masinile circula cu viteza luminii pe soselele cu denivelari si riscul este permanent. La ultimele stiri ne-au fost prezentate accidente in care au murit oameni tineri. Se aflau la inceputul vietii, aveau multe de facut si de spus, dar viata le-a fost curmata brusc.

La 10 kilometri de localitatea noastra, in acelasi nuc au intrat doua autoturisme la o saptamana unul de celalalt. In primul accident au murit doi tineri: unul de 19 ani, altul de 22 de ani. Ma bucur ca locuinta mea este la 20-30 de metri de soseaua principala, fiindca in acest mod nu ma trezesc cu o masina infipta in sufragerie, cum li s-a intamplat altora.

In gard a intrat o masina care circula cu viteza acum 6 ani. Accidentele sunt iminente la stilul acesta agresiv de condus. Iata de ce nu trebuie sa pleci la drum fara permis de conducere si fara rca de la prestigeasig.ro. Evident ca nu trebuie sa consumi o picatura de alcool si ai nevoie de prudenta maxima.

-Eram in spatele a doua masini mari, doi colosi, si putin a lipsit sa nu se ciocneasca. Daca nu as fi tras masina aproape de sant, in mod sigur ca m-ar fi lovit, imi spune cea mai buna prietena.

Rca este documentul care te face solvabil in cazul in care, din vina ta o alta masina este lovita grav si soferul acesteia grav accidentat. Zecile de zile de spitalizare costa cat o vacanta, reparatiile masinii costa si tu ai banii numarati. Din salariu abia reusesti sa iti platesti datoriile, facturile si  te chinuiesti sa iti ramana o suma de avarie.

In prezent, Prestigeasig.ro este cel mai important furnizor de rca din tara, deoarece:

-informeaza clientii, sa stie ce tip de asigurare sa solicite si sa fie constienti de obligativitatea acesteia. Articolele ample sunt bine structurate si contin informatia esentiala.

-clientul isi poate calcula singur rca, utilizand functia „configureaza singur rca”. Este grozav de bine sa stii dinainte cat costa asigurarea si sa nu ti se comunice dupa completarea contractului, fiindca ar fi posibil sa nu dispui de suma aceea.

-intrand pe site si solicitand rca, ai la dispozitie si alte tipuri de asigurari atat de importante, cum ar fi: asigurarea de locuinte, asigurarea de calatorie, asigurare de viata si de sanatate, asigurare cargo, asigurare de constructii montaj, asigurare agricola, asigurare de garantii si asigurare de malpraxis. Nici nu stiam ca exista multe dintre aceste asigurari. Este atat de bine sa ai o asigurare agricola, cand toata munca ta se poate duce pe apa sambetei in urma unei furtuni sau cand cade grindina!

-rca furnizat de aceasta firma este ieftin si avantajos, cel mai avantajos din tara.

Colaborarea cu aceasta firma de asigurari inseamna siguranta si transparenta totala, fiindca:

-pretul il calculezi singur

-ti se pune la dispozitie formular de protectie a datelor, sa fii sigur ca ele nu vor fi utilizate de terte persoane in folos personal

– completezi un formular  cu drepturile tale. Respect firmele care iti spun de la inceput care sunt drepturile tale si nu trebuie sa te documentezi singur, sa le afli.

Consider ca numele Prestigeasig este meritat pe deplin, fiindca se justifica prin asigurarile premium pe care oamenii le obtin, apeland la specialistii firmei.

Rca achita cheltuielile pe care tu nu le poti acoperi in cazul in care din cauza unei defectiuni tehnice la masina lovesti in plin un partener de trafic, masina acestuia are nevoie de reparatii, iar el ajunge la spital, unde i se acorda ingrijiri ca sa se insanatoseasca.

Prestigeasig.ro stie toate problemele cu care se confrunta oamenii: lipsa timpului si nevoia de asigurari, de aceea permite tuturor celor care doresc sa fie prevazatori sa acceseze de la domiciliu site-ul si sa se informeze.

Cand scriu acum afara ploua. Se apropie 1 iunie, dar este o ploaie rece, incat ai zice ca are in ea zapada topita. Sa zicem ca astazi stai acasa, iar peste cateva zile trebuie sa pleci intr-o calatorie departe cu masina personala!

Nu este bine ca poti intra pe site de acasa si poti solicita fara sa te deplasezi atat rca, cat si asigurarea de calatorie sau de sanatate?

Stai comod la birou, ai alaturi o ceasca de cafea calda si cornuri cu ciocolata sau o farfurie plina cu cirese sau capsuni si iti rezolvi elegant si ieftin si problemele.

Bine s-a gandit cine s-a gandit sa ajute omul modern sa solicite de la distanta produse si servicii, fara sa mai piarda timpul pe drum.

Datele de contact ale firmei sunt pe site si de acolo le poti lua pentru informatii in plus sau pentru demararea colaborarii.

Asigurarile avantajoase din toate punctele de vedere sunt la un click distanta de tine si trebuie sa profiti de acest lucru.

Rca este obligatoriu si absenta acestui document iti poate aduce amenzi uriase, iar de restul asigurarilor trebuie sa te ocupi tu, fiind constient de faptul ca putina prevedere nu strica.

Cel mai bine este sa discuti cu un reprezentant al firmei si sa afli exact de la el ca rca pentru o masina foarte scumpa nu costa mult si ca exista asigurare care va protejeaza de costul reparatiilor si al ingrijirilor medicale.

Se circula haotic, nebuneste, dar asta nu inseamna ca nu mai scoti masina din curte de teama. Avem nevoie sa ne deplasam dintr-un loc in altul si acest lucru este posibil daca plecam asigurati la drum, masina este in perfecta stare, nu am consumat bauturi alcoolice, respectam regulile de circulatie si suntem sanatosi.