Presupusul CRIMINAL al lui MIHAIL BALASESCU a lasat un BILET de ADIO

MIHAIL BALASESCU a fost UCIS vineri seara. Potrivit primelor informatii, criminalul ar fi TATAL uneia dintre fostele sale sotii, BALASESCU fiind casatorit de patru ori.

Politistii il cauta pe fostul socru al lui MIHAIL BALASESCU, acesta fiind, potrivit Romania Tv, principalul suspect in cazul de OMOR. Fiica acestuia a gasit cadavrul si un BILET, insa tatal ei a disparut de la domiciliu. In BILET, presupusul CRIMINAL a lasat sa inteleaga ca nu va mai fi gasit!

CITESTE SI: SOCANT FOST SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL PNL, GASIT MORT INTR-O CASA. CRIMA, PRINCIPALA IPOTEZA

MIHAIL BALASESCU a fost chemat de fostul sau socru la o discutie, iar ca locatie a fost aleasa comuna Bragadiru. La inceput discutia a fost una calma, insa pe parcurs lucrurile au degenerat, iar MIHAIL BALASESCU a fost UCIS. Criminalul ar fi sunat la Politie sa anunte crima, insa pana vineri noaptea la 23.30 nu fusese prins.

MIHAIL BALASESCU a fost gasit MORT, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţti, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta. MIHAIL BALASESCU a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU ESTE SOCAT DUPA MOARTEA SUSPECTA A LUI MIHAIL BALASESCU

Sursa foto: jurnalul