Prețul Bitcoin a căzut, din nou, sub 3.600 de dolari. Principalele monede digitale înregistrează pierderi

Cele mai multe din primele 20 de criptomonede importante au înregistrat pierderi ușoare astăzi. Bitcoin (BTC) se tranzacționează din nou sub 3.600 dolari, informează Coin360.

Prețul Bitcoin a scăzut cu aproape 2% pe zi, tranzacționându-se la aproximativ 3.562 $, potrivit CoinMarketCap. Privind graficul său săptămânal, prețul actual este de aproximativ 100 de dolari mai mic decât $ 3.655, prețul la care Bitcoin a început săptămâna trecută.

Ripple (XRP) a pierdut peste 2,5% din valoarea sa în ultimele 24 de ore și este în prezent la un preț de tranzacționare de aproximativ $ 0.308. În graficul său săptămânal, prețul curent este mai mic decât $ 0.325, prețul la care XRP a început săptămâna precedentă.

Citește și: VALOAREA DE ETHEREUM FURATĂ PRIN ESCROCHERII ÎN 2018 S-A DUBLAT FAȚĂ DE ANUL TRECUT

Ethereum (ETH) a înregistrat, de asemenea, o scădere a valorii sale cu aproape 2,5% în ultimele 24 de ore. La această oră, ETH se tranzacționează la 114 USD, începând cu ziua cu aproximativ 2 dolari mai mult. În graficul săptămânal, valoarea curentă a lui Ethereum este mai mică de 121 $, prețul la care moneda a început săptămâna trecută.

Dintre primele 20 de criptomonede importante, singurele care prezintă o creștere sunt Tron, care este de aproape 9%, și Binance Coin (BNB), care este în creștere cu peste 2,5% în această zi.

Capitalizarea combinată de piață a tuturor criptomonedelor – în prezent echivalentă cu aproximativ 119,1 miliarde de dolari – este puțin mai mică decât 121,6 miliarde de dolari, valoarea pe care a raportat-o ​​acum o săptămână.

Tot săptămână trecută analistul financiar Nouriel Roubini a comentat la o conferință dedicată blockchain că tehnologia nu este mai bună decât o foaie de calcul Excel.