Previzunile sumbre ale lui SORIN OVIDIU VANTU si un mesaj pentru tinerii din ROMANIA

SORIN OVIDIU VANTU a transmis  o serie de previziuni sumbre dar si un mesaj de mobilizare, prin intermediul blogului personal pentru tinerii romani in noul an. In ciuda faptului ca isi manifesta dispretul fata de „actorii publici ai societatii romanesti” care se ocupa cu dezinformare populatiei, SORIN OVIDIU VANTU atrage atentia asupra necesitatii unei „schimbari reale” in tara si ii denunta pe cei care fac jocurile la ora actuala neavand in atentia lor interesul populatiei.

SOV readuce in atentie dezvaluirile privind modul in care „Coldea si Maior au infestat toate institutiile, atat cele de stat, cat si cele private, cu ofiteri acoperiti ai S.R.I, asigurandu-si astfel controlul intregii tari.”

CITESTE SI: INCENDIAR SORIN OVIDIU VANTU, DEZLANTUIT: PONTA – UN TICALOS, MAIOR – UN BETIVAN

SORIN OVIDIU VANTU nu pregeta sa prezinte un scenariu exploziv: „avem practic de-a face cu o retea de crima organizata, condusa de Coldea si maior, patronata de basescu, cat a fost presedinte, si legitimata de structuri similare din SUA. Plecarea lui Basescu de la putere, a lui Maior in America si venirea lui Hellvig peste el la sefia S.R.I., sugerau o iminenta schimbare din functie a acestui veritabil „Don Ciccio” autohton. Este momentul in care Coldea incepe sa adune date despre finantarea campaniei electorale a lui Iohannis, incercand sa impuste doi iepuri dintr-un foc: Iohannis si Hellvig. In ce masura a reusit sa gaseasca ceva, inca nu stiu, stiu doar ca obscurul ofiteras de informatii, fara viziune si fara vreun merit, isi continua practicile netulburat de nimeni, conducand Romania catre nicaieri si catre niciunde.”

Conform lui SORIN OVIDIU VANTU, in contextul in care structurile si instututiile tarii printre care Parlamentul si guvernul provizoriu sunt subrezite si lipsite de putere,  „tara noastra nu se mai poate baza decat pe voi, generatia care nu are de pierdut bani, case sau masini.” Nu in ultimul rand, SOV transmite ca „securitatea personala este mai importanta decat libertatea” si atrage atentia asupra necesitatii anularii legii Big brother.

CITESTE SI: INCENDIAR SOV DESPRE ELENA UDREA: AMANTA LUI BASESCU! COCOS, UN TARANUS COMBINATOR

Articolul complet al lui SORIN OVIDIU VANTU:

„Capitolul 32 – Allons enfants de la patrie

Pe tot parcursul anului care s-a scurs, m-am simtit obligat sa va dezvalui lucruri pe care voi nu le stiati si pe care, dupa ce le-ati citit, le-ati considerat simple alegatii generate de o stare de frustrare sau de dorinta de a mai fi bagat in seama de actorii publici ai societatii romanesti, nebanuind nicio clipa imensul dispret pe care in realitate il nutresc pentru majoritatea zdrobitoare a lor, fie ei politicieni, ziaristi, sindicalisti sau vorbitori in numele ticalosilor, plimbati ca niste trepadusi prin canalele Dickensiene ale televiziunilor de stiri. (Sper ca domnul Plesu sa nu ma sanctioneze cu aceeasi duritate pe care a manifestat-o in cazul lui Dan Puric, pentru citarea scriitorului. Spre deosebire de acesta, eu recunosc onest faptul ca nu am apucat sa dezvolt „raporturi comerciale consistente” cu Dickens, urmare a decesului sau prematur.)

Dat fiind faptul ca am ales sa raman in Romania, simt aceeasi nevoie ca si voi, a unei schimbari reale in modul in care traiesc aici. Intr-o tara cu oameni nefericiti, nu ai cum sa te bucuri de rezultatele muncii tale, nu ai cu cine sa-ti impartaseseti triumful, simtind in permanenta ura celor multi care te considera unul dintre vinovatii pentru nefericirea lor. Acesta este motivul pentru care v-am facut aceste dezvaluiri. Doar cand am pus reflectoarele pe ei, voi ati putut vedea fosgaiala guzganilor de toate culorile, care, sub protectia intunericului, v-au pervertit destinele, v-au intunecat viata si v-au facut sa va pierdeti respectul de sine.

CITESTE SI: AUDIO INCENDIAR CU DISCUTIILE PAPUSARILOR VANTU SI GHITA: I-AM ZIS LUI PONTA, BA O F… PE MA-TA, TE DUCI PE STICLA!

Pe data de 31 octombrie 2014, am publicat pe acest blog sub titlul „Structura de putere”, modul in care coldea si maior au infestat toate institutiile, atat cele de stat, cat si cele private, cu ofiteri acoperiti ai S.R.I, asigurandu-si astfel controlul intregii tari. O structura de putere nelegitima, controland in mod discretionar si abuziv puterea politica, juridica, administrativa, presa, mediul de afaceri. Afirmatiile pe care le-am facut in acel material au fost confirmate 100% pe tot parcursul anului 2015 de catre putinii jurnalisti independenti, de politicieni, procurori si chiar de catre unul dintre sefii acestei structuri de putere. Dezvaluirile socante facute de acestia ne arata o realitate si mai dura decat cea pe care am surprins-o in acel material: sacosele cu bani furati de la stat pe care coldea le dirija de la Cocos la Ghita dupa marturiile Elenei Udrea, interventiile la parchet pentru a-l scapa de puscarie pe Ovidiu Tender ale aceluiasi coldea, dupa declaratiile Alinei Bica, interventiile in instante pentru obtinerea unor sentinte conforme cu dorintele aceluiasi individ, dupa afirmatiile sefului Directiei Juridice a S.R.I., ne arata ca avem practic de-a face cu o retea de crima organizata, condusa de coldea si maior, patronata de basescu, cat a fost presedinte, si legitimata de structuri similare din SUA. Plecarea lui basescu de la putere, a lui maior in America si venirea lui Hellvig peste el la sefia S.R.I., sugerau o iminenta schimbare din functie a acestui veritabil „Don Ciccio” autohton. Este momentul in care coldea incepe sa adune date despre finantarea campaniei electorale a lui Iohannis, incercand sa impuste doi iepuri dintr-un foc: Iohannis si Hellvig. In ce masura a reusit sa gaseasca ceva, inca nu stiu, stiu doar ca obscurul ofiteras de informatii, fara viziune si fara vreun merit, isi continua practicile netulburat de nimeni, conducand Romania catre nicaieri si catre niciunde, printre nenumaratele pahare de whiskey consumate zilnic.

Pe data de 13 septembrie 2015, in materialul „Spectacol cu circari si babe”, v-am semnalat criza economica care deja incepuse, precum si tensiunile sociale in crestere, atat in tara noastra, cat si in tarile dezvoltate. Aceste lucruri au fost confirmate de evenimentele recente petrecute atat in Romania, cat si in economia mondiala (vezi declaratiile lui Soros si alei fundatiei Stratfor). Tot in acel material va aratam greselile pe care Guvernul Ponta le facea risipind banii in tot felul de proiectele locale in loc sa concentreze capitalurile in doua sau trei proiecte majore care sa aduca profituri. Credeam ca macar noii guvernanti vor intelege acest lucru, mai ales in contextul crizei mondiale in care ne aflam si de care, se pare ca dansii inca nu au luat cunostinta.

Cu institutiile statului infestate de securisti, cu un Parlament alcatuit din penali sau ticalosi care, nemaiputand sa fure prin contracte de la stat (de frica DNA), au decis sa-si majoreze lefurile si pensiile, de parca cineva i-a obligat sa se faca parlamentari, cu un Guvern provizoriu, fara vreo viziune sau timp de a o avea, cu sefii celor mai importante partide politice in pragul puscariei, cu o societate civila bicisnica si fara caracter, aflata in ochiul ciclonului financiar, tara noastra nu se mai poate baza decat pe voi, generatia care nu are de pierdut bani, case sau masini.

Din nefericire, vi s-au bagat in cap tot felul de prostii, incepand din scoala si continuand in mass-media. Cea mai mare tampenie se refera la functia competitiei, considerata ca fiind cheia de bolta a evolutiei societatii si a cetateanului. Total fals. Doar colaborarea si intrajutorarea asigura dezvoltare, progres, atat pentru voi, cat si pentru societate. Luati exemplu de la chibutul evreiesc, acolo unde o intreaga comunitate il sprijina pe unul de-al ei sa ajunga intr-o pozitie din care sa poata ajuta, la randu-i, comunitatea.

O alta tampenie care v-a fost inoculata este aceea ca securitatea personala este mai importanta decat libertatea. Libertatea de a-ti decide propria viata, de a putea impartasi un secret unui prieten, de a avea o amanta sau un amant, dupa caz. De a vorbi desucheat cu iubita. Libertatea de a protesta si de a injura, de a face o combinatie sau de a trage un joint. Peste 15-20 de ani, atunci cand veti ajunge in pozitii importante, un alt neica-nimeni care va fi in locul lui coldea va va santaja pentru a-i executa ordinele si, in caz de refuz, securistii din presa va vor desfigura, transformandu-va in monstri. Nu mai stiu pe unde am citit ca cine alege siguranta in detrimentul libertatii nu le merita pe niciuna, iar, in final, le va pierde pe amandoua. Anularea legilor Big Brother va trebui sa fie o prioritate pentru oricare dintre voi, altfel veti fi toata viata niste slugi ale unui securist tamp si betiv care va profita de indiscretiile pe care le-ati facut la telefon, pe mail, messenger sau chiar ambiental. Inchei aici cu speranta ca in anul 2016, numarul pustilor inteligenti il va depasi pe cel al idiotilor”, conchide SOV.

Sursa foto: jurnalul