Prezentare MADE in PSD! TUDOSE s-a intrecut in JURAMINTE iar DRAGNEA in bancuri si prezentari ca la HOLLYWOOD

In timp ce premierul desemnat Mihai Tudose se jura in fata jurnalistilor ca nu a avut si ca nu are nicio treaba cu Serviciul Roman de Informatii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit ca este momentul sa destinda atmosfera cu un „banc tare”, o glumita si o prezentare a la James Bond.

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a raspuns public, miercuri, principalelor acuzatii care i s-au adus in ultimele zile, sustinand ca nu a plagiat in teza de doctorat, ca a facut lucrarea doar pentru a-i folosi lui si ca nu a avut si nu are nicio legatura cu SRI, asa cum intens s-a speculat pornindu-se de la CV-ul sau.

In alta ordine de idei, liderul social democrat a tinut sa-l prezinte intr-un mod cat mai pompos pe premierul desemnat. “Ultimul pe lista ministrilor e Tudose. Mihai Tudose”. Asa l-a prezentat Liviu Dragnea pe premierul Mihai Tudose la conferinta de presa in care presedintele PSD a anuntat componenta noului guvern. Reamintim ca formula “Bond. James Bond” era folosita de actorii care l-au jucat pe celebrul spion britanic.

Intrebat in mod repetat de ziaristi despre presupusele legaturi ale premierului desemnat Mihai Tudose cu SRI, Liviu Dragnea a raspuns marti cu un „banc tare” despre care a spus ca a inceput sa circule de cateva zile: “Se spune ca eu l-am propus pe Tudose premier ca sa luam controlul asupra SRI”.

La un moment dat, Dragnea a mai facut o gluma: „Incep sa fiu invidios ca Mihai primeste mai multe intrebari decat mine. Mai bine eram eu la SRI acoperit ca sa primesc mai multe intrebari”.

Sursa foto: adevarul