Prezentatoarea de la Observator sare din casnicie în căsnicie! Pleacă de la Antena 1 și se mărită a treia oară

Anca Lungu, una dintre super-vedetele Antenei 1, a anunţat că demisionează, informează cancan.ro. Sursa citată afirmă că prezentatoarea TV doreşte să înceapă o nouă viaţă cu un milionar grec.

Anca Lungu, aflată deja la al doilea divorţ, ultimul de Ştefan Lungu, urmează să se căsătorească din nou. Vedeta Antenei 1 a anunţat conducerea postului TV pentru care lucrează că va părăsi domeniul televiziunii, ea fiind acum, potrivit aceloraşi surse, în preaviz. Şefii Antenei 1 au început deja probele pentru înlocuirea Ancăi Lungu, fiind chemate mai multe prezentatoare.

Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă, crie cancan.ro, faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, “Magnatul cosmeticelor”.

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

Sursa text: cancan.ro