VIDEO INDUIOSATOR. Reactia acestui TAP la revederea cu cel mai bun prieten!

Un TAP a devenit depresiv si a refuzat sa mai manance dupa ce a fost despartit de CEL MAI BUN PRIETEN, un MAGAR, alaturi de care a trait mai multi ani. Povestea induiosatoare a celor doua animale o poti vedea in videoclipul de mai jos.

TAPUL, pe numele lui Mr. G, a fost luat de la o ferma din sudul Californiei, acolo unde era neglijat de stapanul sau. Cei de la Animal Place i-au oferit adapost, in vreme ce MAGARUL a fost luat in ingrijire de catre o alta fundatie.

Citeste si: DOVADA VIE CA DUMNEZEU EXISTA. IMAGINILE ASTEA TE VOR EMOTIONA PANA LA LACRIMI. FOTO SI VIDEO

Nimeni nu a stiut ca Mr. G si MAGARUL Jellybean sunt atat de buni prieteni decat dupa ce TAPUL a refuzat sa mai manance. Desi era sanatos din punct de vedere fizic, animalul a devenit depresiv si a refuzat sa mai iasa afara si sa manance timp de sase zile.

Ingrijitorii adapostului de animale au decis sa faca ceva in aceasta privinta astfel ca au luat decizia de a-l reuni cu MAGARUL. Dupa un drum de 14 ore, Jellybean a ajuns la adapost. Reactia TAPULUI a fost de milioane. Mr. G a iesit din hangar si a inceput sa topaie de bucurie la vederea PRIETENULUI sau cu urechi lungi.

Citeste si: EL E DUNCAN LOU WHO, BOXERUL CU DOUA PICIOARE. UITE-L CUM SE BUCURA LA PRIMA ALERGARE PE PLAJA DIN VIATA LUI. VIDEO

Imediat, personalitatea sa depresiva i s-a schimbat complet, iar dupa 20 de minunte a inceput sa manance din acelasi bol cu MAGARUL. Aceasta PRIETENIE este dovada vie ca animalele impartasesc aceleasi emotii ca si noi, oamenii.

[hdvideo id=900 ratingscontrol=on views=on title=on]

Sursa foto si video: animal-space.net, youtube.com