Prima contră între premierul Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă la prima contră cu șeful PSD, Liviu Dragnea! Este vorba de neînțelegerea dintre cei doi pe tema schimbărilor secretarilor de stat, notează știripesurse.ro.

În timp ce Dăncilă a declarat, după CEX al PSD, că nu s-a vorbit despre schimbări punctuale în rândul celor aflaţi în funcţii, Liviu Dragnea o contrazice și precizează că vor fi schimbați fix 27 de secretari de stat din cei aproape 100.

“S-a văzut locurile care sunt vacante, s-a făcut o evaluare a miniştrilor secretari de stat. Deocamdată nu am vorbit despre schimbări punctuale. Am văzut care este situaţia la fiecare minister în parte. Avem ministere unde avem nevoie de secretari de stat, sunt posturi vacante. Nu aş putea să spun un număr, pentru că nu am făcut o evaluare numerică”, a afirmat Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Șeful PSD vine cu o altă relatare din CEX-ul la care a participat și Dăncilă. “Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi înlocuiţi din 96. Mai sunt 2-3 cazuri în care vor mai fi discuţii zilele următoare”, a precizat Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat de ce sunt înlocuiţi aceşti secretari de stat, Dragnea a spus: “Din mai multe motive”.

Sursa foto: realitatea