PRIMA DE PASTE: Cati bani vor primi minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia

PRIMA DE PASTE. Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor primi cate 800 de lei ca prima de Paste. Suma este mai mare cu 100 de lei fata de cat anuntase conducerea initial.

PRIMA DE PASTE. Prima majorata a salariatilor Complexului Energetic Oltenia vine pe fondul cresterii salariului minim pe economie, informeaza Digi24.ro. Cei 800 de lei vor fi acordati sub forma de tichete-cadou, pana pe vineri, 11 aprilie.

Citeste si: PROGNOZA METEO DE FLORII SI DE PASTE – METEOROLOGII AU ANUNTAT CUM VA FI VREMEA IN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI

Din pacate, situatia actuala a Complexului Energetic Oltenia este una complicata. Compania nu mai reuseste sa vanda carbune, iar stocurile carierelor sunt pline. Acesta este si motivul pentru care mai multi angajati sunt in somaj tehnic, iar de PASTE, toti angajatii vor sta acasa opt zile in concediu fortat.

PRIMA DE PASTE. Totodata, minerii sunt nemultumiti si de faptul ca unii dintre ei vor fi transformati in paznici. Motivul este legat tot de lipsa de lucru. In timp ce problemele sunt tot mai mari, conducerea intentioneaza sa cheltuiasca 140.000 de lei pentru produse de xerox, capsatoare si alte produse de papetarie, mai spune sursa citata.

Sursa foto: adevarul.ro