Prima declaratie a lui DACIAN CIOLOS, dupa numirea ca PREMIER. Explicatii privind inlocuirea lui GUSETH de la JUSTITIE

DACIAN CIOLOS, proaspat ales premier de catre Parlamentul Romaniei, a oferit primele declaratii in nousa functie politica. Acesta a promis ca Guvernul va avea CONSULTARI CU PARLAMENTUL dar si consultari publice. 

“Pentru orice proiect important, Guvernul va avea consultari cu Parlamentul, dar si consultari publice, dezbateri”, a declarat premierul Ciolos.

Intrebat daca a pornit cu stangul, dat fiind faptul ca a fost nevoit  sa inlocuiasca doi ministri propusi initial, Ciolos si-a explicat decizia de a-i retrage sustinerea doamnei CRISTINA GUSETH din functia de ministru al JUSTITIEI:

CITESTE SI: GUVERNUL TEHNOCRAT a trecut de Parlament cu o majoritate confortabila. CIOLOS: Veti avea in acest guvern un PARTENER DESCHIS. UPDATE

Eu cred ca daca nu as fi facut ceea ce am facut (modificarile de nominalizari – n. red.) ati fi putut spune ca am inceput cu stangul. Am luat singur decizia (de a o inlocui pe Guseth – n. red.). Am MARE INCREDERE IN DOAMNA GUSETH, dar probabil din cauza emotiilor nu a convins. Am avut o discutie cu dansa si am hotarat sa luam aceasta decizie. Dansa a acceptat aceasta propunere pe care am facut-o cu buna-credinta, dar presiunea a fost mare”, le-a spus Ciolos jurnalistilor.

Acesta a mai precizat ca prima sedinta de guvern, in noua formula, va avea loc miercuri.

Sursa foto: Mediafax