Prima declarație a lui Florin Salam după ce a fost bătut la Milano: Ce prost am fost!

Florin Salam a făcut primele declarații despre incidentul în care a fost implicat în Italia în urmă cu câteva săptămâni. Manelistul a fost agresat, în urmă cu câteva săptămâni, la o nuntă la Milano.

El ar fi fost lovit și chiar reținut împotriva voinței sale preț de câteva ore. Cel care l-a lovit pe Florin Salam a fost un bărbat pe nume Lower Stan. Florin Salam a făcut primele declarații despre incidentul care s-a petrecut în Italia.

„În meseria asta nu are cum să fie doar ce-ţi convine. Dacă ar fi doar aşa n-ai ajunge unde trebuie, ai fi doar un puf şi n-ai înţelege ce înseamnă şi greutatea. Am înţeles că, în sfârşit, nu pot să mai văd ce nu-mi convine. Nu pot să mai accept de la oricine să deranjeze.

Citește și: FLORIN SALAM BĂTUT ȘI APOI RĂPIT DE LA O NUNTĂ DIN MILANO! NU SE MAI ȘTIE NIMIC DE MANELIST! VIDEO

Hai să spunem că mi-a fost teamă. Dar ce prost am fost atunci când am crezut că îmi este teamă! Dacă aş fi avut mintea de acum înţelegeam că nu trebuia să-mi fie teamă niciodată. Orice artist mare este foarte sensibil, este ca un copil şi multă lume profită de chestia asta”, a declarat Florin Salam la TV, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: libertatea