PRIMA EVADARE atrage la start 3.000 de biciclisti

Aproximativ 3.000 de CICLISTI sunt asteptati sa participe duminica la “PRIMA EVADARE”, cel mai mare maraton de CICLISM cross-country din Estul Europei, ajuns la cea de-a 6-a editie.

“PRIMA EVADARE” se va desfasura pe traseul deja consacrat din padurile situate in nordul Capitalei, avand o lungime totala de 55 de km. Vineri si sambata sunt ultimele 2 zile in care CONCURENTII se mai pot inscrie, in curtea hotelului Caro.

“PRIMA EVADARE” este un concurs prietenos de CICLISM cross-country, care deschide sezonul maratoanelor de CICLISM montan din Romania, printr-un traseu usor, fara diferente de nivel, cu plecarea de la Academia de Politie din Bucuresti si punctul de sosire la Snagov.

Citeste si: BICICLESTI INCHIDE TRAFICUL PE KISELEFF! VEZI CAND TE POTI PLIMBA CU BICICLETA IN CENTRUL CAPITALEI

Concursul se desfasoara pe drumuri de tara, prin padurile din nordul capitalei, pe o distanta de aproximativ 55 de km. Intreaga distanta de concurs este marcata si prevazuta cu 13 puncte de control si 4 zone de alimentare.

Concurentii vor fi urmariti si filmati cu 2 elicoptere, organizatorii punand cu aceasta ocazie la dispozitie si o aplicatie prin care este creat un scurt film cu fiecare participant, care poate fi descarcat si distribuit pe retelele sociale. Totodata, in premiera, CICLISTII vor primi prin SMS informari si rezultatul la finis, spun organizatorii.

Citeste si: COVASNA: DOUA RECORDURI MONDIALE DOBORATE DE UN CICLIST DIN SFANTU GHEORGHE. VIDEO

Printre participantii acestei editii la “PRIMA EVADARE” se numara jurnalisti Lucian Mindruta si Robert Turcescu, solistul trupei Cargo — Adrian Igrisan, directorul ProFM — Marius Dobre, CEO Raiffeisen Bank — Steven van Groningen si ambasadorul Belgiei — Philippe Beke. In total sunt reprezentate 29 de tari, si tot in acest an a fost stabilit si numarul record de participanti din Bulgaria — 30.

Sursa foto: primaevadare.ro