Prima EXTRAGERE din 2016 la LOTERIA BONURILOR FISCALE are loc duminica

Prima extragere din anul 2016 la Loteria bonurilor fiscale are loc duminica, 17 ianuarie 2016, pentru bonurile emise in perioada 1 – 31 decembrie 2015, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, suma ce urmeaza sa fie impartita la maximum 100 de castigatori, anunta vineri Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat.

Selectia castigatorilor se face in doua etape. Prima va avea loc duminica, 17 ianuarie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decat de 100 de bonuri castigatoare. 

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 17.00. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de catre toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane. 

Extragerea va avea doua etape, dupa cum urmeaza: 

– etapa I: va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare; 
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare. 

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. Loteria Romana (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. La extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 decembrie 2015, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date. 

Sursa foto: adevarul