Prima femeie magician din România este o veritabilă bombă sexy! Foto în articol

Cristina Strecopitov (27 de ani), prima femeie-magician din România, este o veritabilă bombă sexy. Aceasta a povestit jurnaliștilor de la click.ro cum a ales această meserie, oarecum din disperare, când nu avea un loc de muncă.

Într-o lume în care show-urile de magie sunt, de zeci de ani, specialitatea bărbaţilor, iată că superba Cristina Strecopitov a reuşit să-şi facă loc. Este bombardată de oferte, şi nu stă locului o clipă, prezentându-şi numerele de iluzionism când la grădiniţe, când la petreceri private, unde este plătită cu aproximativ 500 de euro, conform apropiaţilor săi.

Femeia cu chip de păpuşă şi care într-o clipă te poate năuci cu trucurile ei pe care le stăpâneşte perfect, ne-a povestit despre debutul în această meserie. “De şapte ani fac aceste spectacole, mai exact din 2009. Am început să lucrez în domeniu dintr-o întâmplare! Ţin minte că am vrut să intru la Actorie, m-am dus să dau examen. Am picat, am stat pe tuşă un an, aşa că m-am apucat de iluzionism. Apoi am intrat la Actorie, am început cursurile, însă m-am lăsat, căci nu mă regăseam, iar acum continui cu aceste show-uri!”.

”Ai mei nu au fost de acord să fac magie, mă visau actriţă, fiind o meserie văzută bine de toată lumea, dar eu mi-am dat seama cu timpul că mă regăsesc în iluzionism. Repet câteva ore zilnic”, a mărturisit Cristina pentru click.ro. Pe lângă faptul că este talentată, tânăra de 27 de ani are şi un trup de invidiat, fiind bună şi de fotomodel. Conştientă de atuu-rile sale fizice, ea  nu evită să se îmbrace sexy, în rochii lungi, transparente şi decoltate.

Sursa text: click.ro