Prima femeie pilot de curse din Australia a devenit star porno

Renee Gracie a renunțat la curse pentru a câștiga 14.000 de lire sterline pe săptămână pe site-ul de adulți OnlyFans. Australianca în vârstă de 25 de ani a fost prima femeie care a participat la celebrele curse Supercars, dar nu regretă că a lăsat în urmă vechea sa carieră pentru a vinde conținut online destinat adulților.

Renee Gracie a spus că a câștigat bani foarte puțini de pe urma curselor de mașini, iar beneficiile financiare ale noii sale vocații fac ca totul să merite. Ea a declarat pentru Daily Telegraph din Australia: „Am ajuns într-o situație financiară la care nu aș fi putut niciodată să visez și chiar mă bucur. Câștig bani buni și sunt ok cu locul în care mă aflu.”

Gracie a spus că pur și simplu și-a pierdut pasiunea pentru curse. Ea intenționează să cumpere o proprietate și să o plătească integral într-un an și va face „aproape orice” pentru a câștiga bani. Gracie a început cu fotografii nud, dar după ce a făcut aproape 1.700 de lire sterline în prima săptămână, a trecut rapid la videoclipuri în care face sex.

” Nu mă deranjează să fiu numită în alte feluri. Vă vine să credeți sau nu, tatăl meu știe despre asta și mă sprijină. Cred că aș putea spune că este mândru datorită poziției financiare pe care o am”, a declarat față conform The Sun.

Sursa foto: the sun