Prima fotografie cu Vasilica 2014, fiul lui MIRCEA BADEA si CARMEN BRUMA

MIRCEA BADEA si CARMEN BRUMA au devenit, aseara, parintii unui baietel care a primit nota maxima de la medici. Carmen Bruma a nascut natural, aseara, iar in aceasta dupa-amiaza vedeta a postat pe pagina sa de socializare prima fotografie cu bebelusul. Puteti vedea imaginea mai jos.

MIRCEA BADEA, in varsta de 40 de ani, si CARMEN BRUMA, de 37, au o relatie de 13 ani. Acesta este primul copil al cuplului, CARMEN BRUMA anuntand in urma cu cateva luni ca sarcina a fost programata.

MIRCEA BADEA a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca Vasilica 2014 are 3,430 kg si 52 cm, iar din fotografia pe care a pus-o pe Facebook Carmen Bruma se poate vedea doar ca bebelusul este brunet.

Citeste si: Carmen Bruma a nascut aseara un baietel

“Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg, 52 cm si, in curand, alt nume:).

Multumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Baneasa pentru profesionalismul desavarsit. Ii sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminita Enache pentru ca mi-a respectat si sustinut hotararea de a naste natural. Revin cu detalii!”, este mesajul lui CARMEN BRUMA catre prietenii virtuali.

Vezi aici ce alte vedete vor deveni mamici anul acesta

Cat despre acestia, au salutat la unison venirea pe lume a primului copil al cuplului, laudand decizia prezentatoarei TV de a naste natural: “In sfarsit cineva din presa mondena care naste natural si nu cezariana programata.

Cel mai sanatos lucru pentru o femeie e sa nasca natural, iar pentru copil la fel, sa iasa cand vrea el, nu cand vor mama sau medicii… Felicitari, Carmen, si iti multumesc sa iti iubesti asa de mult copilul, incat ia-i respectat decizia, de a veni pe Pamant atunci cand a vrut el”.

Sursa foto: eva.ro, Facebook

Fotografia a primit mii de like-uri.