Prima reactie a lui Reghecampf dupa condamnarea lui MM Stoica

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a oferit prima reactie dupa ce managerul echipei, Mihai Stoica, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Laurentiu Reghecampf a postat pe o retea de socializare o prima reactie cu privire la condamnarea lui MM Stoica, managerul echipei Steaua Bucuresti.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: MM Stoica, ridicat de politisti de acasa ! Restul condamnatilor s-au predat si ei 

“Astazi, cu lacrimi in ochi, i-am promis ceva fratelui meu mai mare MM. Acelasi lucru am sa-l spun acum tuturor celor care iubesc si sufera alaturi de noi. In vara cind fratele nostru Gigi Becali a fost arestat am vrut cu totii sa reusim si sa-i facem numai bucurii prin jocul si victoriile noastre, am reusit! Acum, insa, in afara de ambitie a aparut si ura, iar eu va promit ca impreuna vom reusi. Am nevoie de voi, de fanii echipei Steaua – Vreau sa castigam Campionatul si Cupa dar mai vreau la fiecare meci pe care-l jucam sa fim o echipa. Vreau sa fim o familie asa cum nu a mai existat vreodata la Steaua! Am nevoie de voi. Reghecampf nu pleaca. Este dureros, pentru mine este o lovitura foarte grea”, a scris Laurentiu Reghecampf pe Facebook.

Sursa foto: facebook