Prima reacţie a româncei acuzată de “Jaful Secolului”. Când a fost arestată, purta cercei de 300.000 de lire

Românca care a fost acuzată că a furat bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline din locuința Tamarei Ecclestone, bogata moștenitoare a fostului director executiv din Formula 1, Bernie Ecclestone, neagă acuzațiile care i se aduc.

Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani, a declarat că nu a fost implicată în jaful din locuința Tamarei Ecclestone, în ciuda faptului că purta o pereche de cercei cu diamant în valoare de 300.000 de lire sterline în momentul în care a fost prinsă, scrie The Sun.

Bijuteriile care au fost găsite în posesia sa sunt decorate cu diamante de 18 carate, fiind identice cu cele furate din locuința lui Ecclestone. „Nu sunt vinovată, nici măcar nu eram acolo”, a mai spus suspecta.

Citește și: CUM S-A DAT DE GOL ROMÂNCA ACUZATĂ DE FURTUL A PESTE 50 MILIOANE DE LIRE STERLINE DIN CASA TAMAREI ECCLESTONE

Mamă și fiu, Maria Meșter, de 47 de ani, şi Emil-Bogdan Săvăstru, de 29 de ani, au fost inculpaţi pentru conspiraţie în scopul comiterii unui jaf în data de 13 decembrie, transmite Agerpres. Inculpaţii au afirmat că sunt de naţionalitate română în momentul în care şi-au confirmat datele personale în tribunalul Westminster Magistrates din Londra, potrivit Press Association.

La mijlocul lunii decembrie, poliţia a anunţat că a fost solicitată să intervină la o reşedinţă din Palace Green, supranumită ″aleea miliardarilor″, în apropiere de Hyde Park, ″din care au fost furate bijuterii de o valoare însemnată″⁣, precizează AFP. Tamara Ecclestone şi familia sa, care nu erau la locuinţă în momentul producerii jafului, au afirmat că sunt ″supăraţi şi şocaţi″, potrivit purtătorului lor de cuvânt.