Prima țară din lume unde se va interzice, prin lege, sexul oral! Argumentul incredibil al președintelui statului

Uganda este prima țară din lume în care sexul oral ar putea fi interzis prin lege! Președintele a anunțat că își dorește interzicerea acestor acte sexuale pe care le consideră deviații, întrucât Dumnezeu a lăsat gura…doar pentru mâncat!

Grija cea mai mare a președintelui ugandez Youweri Museveni este însă ca cetățenii săi să nu fie…pervertiți de străini! Şeful statului a ţinut să precizeze că declaraţia sa este un avertisment adresat străinilor, care, susţine acesta, ar încerca să-i convingă pe concetăţenii săi să facă sex oral.

Citește și: O FEMEIE FACE SEX CU SOȚUL EI DOAR DACĂ O PLĂTEŞTE CA PE O TÂRFĂ! MOTIVUL ESTE INCREDIBIL

Argumentul liderului ugandez în direcţia interzicerii acestei practici sexuale? „Gura este pentru mâncat”, susţine Museveni, arată Digi24. Nu este prima oară când preşedintele Ugandei are ieşiri publice controversate pe teme sexuale.

În 2014, referindu-se tot la sexul oral, aesta i-a avertizat pe ugandezi că există riscul de a se trezi cu viermi după o asemenea partidă. Şi tot în 2014, notează Daily Mail, şeful statului considera că e infracţiune faptul de a nu-i da în vileag pe homosexuali.

Sursa foto: ora de sibiu