Prima URGENTA a GABRIELEI FIREA din postura de PRIMAR GENERAL

GABRIELA FIREA a declarat, marti, ca bucurestenii ii transmit mesaje de felicitare pentru victoria in alegerile pentru Primaria Capitalei, dar ii spun si problemele cu care se confrunta, una dintre ele fiind tantarii din parcuri.

GABRIELA FIREA a precizat ca primaria trebuia sa semneze inca din decembrie contractul pentru deratizare. “De doua zile tot incerc sa raspund la mesajele de pe Facebook, de pe mail, tuturor bucurestenilor care imi transmit ca m-au votat si ca au incredere si care imi dau teme si mi le-am luat. Prima e cu tantarii, ca nu mai pot sa mearga in parcuri. Ii pisca pe copii si ajung cu ei la medic.

CITESTE SI: ALEGERI LOCALE 2016: JUMATATE DINTRE VOTANTII GABRIELEI FIREA AU PESTE 60 DE ANI

Din pacate, un contract care trebuia semnat in decembrie nici acum nu e finalizat. E o licitatie in curs, contestata, o incurcatura. Trebuie, cred, sa vina cineva intelept la primarie care sa rezolve toate aceste lucruri”, a spus GABRIELA FIREA, citata de Newsro.

GABRIELA FIREA a spus si luni ca semnarea contractului pentru dezinsectie si aprobarea strategiei energetice sunt prioritatile ei in momentul in care va ajunge in primarie. “Urgenta este – si mi-a fost semnalata de bucuresteni – semnarea contractului pentru dezinsectie. Sunt foarte multi tantari in Bucuresti, soareci si sobolani. Parintii sunt disperati, merg cu copiii in parc si vin cu ei aproape tumefiati de piscaturile de la insecte”, declara GABRIELA FIREA la o zi dupa alegeri.

Sursa foto: jurnalul