PRIMAR PSD: PONTA nu trebuia sa fie AROGANT. GUVERNUL ar trebui sa plece

Primarul PSD al municipiului Dragasani (judetul Valcea), Cristian Nedelcu, a criticat dur modul in care partidul și Victor Ponta s-au comportat in campania electorala, intr-un interviu acordat VTV, informeaza Arena Valceana .

In opinia sa, Ponta a dat dovada de aroganta, in loc sa se comporte ca un premier veritabil.

„A contat mult si aroganta in aceasta campanie electorala. Nu ma gandesc numai la Victor Ponta, ci si la altii din partid. De exemplu, Mazare, care, din punctul meu de vedere, nu este primar. Niciodata nu l-am vazut pe Emil Boc, pe vremea cand era premier, dand vreun raspuns arogant. Tot timpul s-a comportat normal, ca un prim – ministru, chiar si cand a fost filmat cand era dezbracat in vestiarul unei sali de sport. (…)

CITESTE SI: ULTIMA ORA: Conducerea PSD va DEMISIONA in bloc (Surse)

Si Ponta, in doi ani si jumatate, trebuia sa-si vada de treaba, nu sa fie arogant, nu sa se razboiasca tot timpul cu Basescu. Daca si-ar fi facut treaba la birou, in teren, daca ar fi rezolvat problemele economice, ar fi fost altceva. Cetateanul trebuia sa vada ca se imbunatateste situatia si, astfel, ar fi avut incredere in el. Cum este posibil sa nu le dai oamenilor dreptul sa voteze? Trebuiau facute mai multe sectii de votare”, a spus primarul municipiului Dragasani, la VTV.

CITESTE SI: MIRCEA GEOANA: Liderii PSD sa aiba decenta sa le ceara SCUZE ROMANILOR din DIASPORA 

In opinia edilului, o greseala importanta din campania PSD a fost reprezentata de atacurile murdare ale social – democratilor la adresa lui Klaus Iohannis. Nu in ultimul rand, Cristian Nedelcu a afirmat ca ar fi mai bine ca guvernul Ponta sa-si depuna mandatul, pentru a usura venirea la putere a ACL.

Sursa foto: arenavalceana.ro