Primaria Capitalei sponsorizeaza proiectul Academiei de Tenis “Lia Manoliu”

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) ofera aproximativ 1,4 milioane de euro pentru proiectarea si realizarea Academiei de Tenis din cadrul Complexului Sportiv “Lia Manoliu”, in cadrul licitatiei pentru atribuirea contractului, conform anuntului publicat pe site-ul de licitatii publice www.e-licitatie.ro.

Primaria Capitalei organizeaza licitatie deschisa pentru atribuirea contractului pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea obiectivului de investitii Academia de Tenis – Complex Sportiv “Lia Manoliu”.

Contractul are in vedere lucrarile de constructii de cladiri, servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice, precum si serviciile de asistenta tehnica necesare derularii proiectului.

Valoarea estimata a contractului este de 6.124.880 de lei (aproape 1,4 milioane de euro) fara TVA, care vor fi platiti din bugetul municipalitatii, noteaza Mediafax.

Contractul, care va avea forma unei asocieri, va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, licitatia urmand sa aiba loc in data de 26 septembrie, la ora 11.00, la sediul Primariei Capitalei, se mai arata in anunt.

Sursa foto: treizeci.ro