PRIMARIA CAPITALEI va de LOCURI de VECI GRATUITE pentru VICTIMELE de la CLUBUL COLECTIV

Acordarea de LOCURI de VECI cu titlu GRATUIT pentru cei decedati in urma INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV, anuntata dupa producerea evenimentului de PRIMARIA CAPITALEI, a fost aprobata abia acum de Consiliul General al Municipilui Bucuresti (CGMB).

Hotararea votata joi prevede ca se vor acorda gratuit LOCURILE de VECI necesare pentru inhumarea celor care au murit in urma INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV si vor fi totodata executate lucrari funerare si prestate mai multe servicii pe cheltuiala Administratiei Cimitrelor si Crematoriilor Umane.

De asemenea, se acorda gratuitate si la tariful anual de intretinere a LOCULUI de VECI pentru 2015, potrivit hotararii CGMB.

In urma INCENDIULUI din 30 octombrie din CLUBUL COLECTIV, au murit la fata locului 26 de persoane, iar o alta victima in drum spre spital. Dintre ranitii internati, au mai decedat 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.

Stefanel Dan Marin, fostul primar interimar al Bucurestiului, a anuntat, inca din 30 octombrie, ca Primaria Capitalei va ajuta familiile VICTIMELOR din CLUBUL COLECTIV si ca le va oferi locuri de veci in cimitirele din oras.

Sursa foto: realitatea