Primaria Capitalei va organiza Revelionul in Piata Constitutiei

Daca nu ai nici un program pentru seara de Revelion, nu intra in panica. Primaria Capitalei va asteapta sa petreceti noaptea dintre ani in Piata Constitutiei. 

Distractia dintre ani se muta in Piata Constitutiei, acolo unde in ultimii sase ani, zeci de mii de bucuresteni se aduna sa asculte muzica, sa cante si sa numere ultimele secunde din an, potrivit mediafax.

Startul petrecerii va fi dat la ora 20.00, atunci cand pe scena va urca trupa de percutionisti Barbarossa, care va prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, care imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse.

Atmosfera de petrecere va fi intretinuta si de trupa Mandinga, iar pana la sfarsitul noptii bucurestenii care au ales sa petreaca Revelionul in strada vor lua parte la numeroase recitaluri live.

Pe scenă vor concerta Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj, iar aproape de miezul noptii , What s Up feat. DeMoga Music impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally vor crea un moment artistic special, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti.

Apoi, ca in fiecare an, va incepe numaratoarea inversa, iar bucurestenii vor pasi in 2014 intr-o atmosfera efervescenta, amfitrionii serii fiind Smiley, CRBL, Alex Velea si Andreea Banica. Totodata, intrarea la eveniment este gratuita.

sursa foto: adevarul.ro