PRIMARIA SECTOR 6 invita cetatenii la REDESCHIDEREA Parcului DRUMUL TABEREI, vineri, printr-un EVENT pe FACEBOOK

INEDIT: Primaria Sectorului 6  anunta redeschiderea Parcului Drumul Taberei pentru vineri, orele 17:00, prin lansarea unei invitatii online in cadrul unui Event pe Facebook. 

 ”Invitam membrii comunitatii Sectorului 6 si bucurestenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tanar, modern si sigur parc din Capitala” este mesajul postat pe pagina de event

 Aceasta modalitate unica in domeniul administratiei publice a atras mii de curiosi pe pagina evenimentului, iar cateva sute de cetateni si-au anuntat participarea la redeschiderea Parcului Drumul Taberei. 

 Primaria Sectorului 6 a organizat vineri, 29 mai, o conferinta de presa sustinuta de catre SORIN DINA, managerul de proiect la Parcului Drumul Taberei prin care a lansat invitatia tuturor membrilor comunitatii de a se plimba in parc.

 ‘’Va fi un moment binevenit, atat pentru locuitorii Sectorului 6, cat si pentru cei care vor sa viziteze cel mai nou si modern parc din Bucuresti’’, a declarat SORIN DINA.

CITESTE SI: Astazi am vazut cum arata Parcul Drumul Taberei. GALERIE FOTO

 In cadrul conferintei s-a facut o scurta descriere a zonelor reamenajate ale parcului, dedicate copiilor, tinerilor, dar si persoanelor in varsta din sector.

Parcul detine locuri de joaca pentru copii, amenajate pe categorii de varsta, doua pavilioane de recreere pentru adulti, un pavilion pentru sahisti, o zona pentru organizarea de spectacole dotata cu scena si un loc special amenajat pentru spectatori, zona de aparate fitness pentru adulti, zona multisport (terenuri pentru fotbal, baschet, tenis, tenis de masa, handbal), un labirint, luminat seara, in mijlocul caruia se afla o zona de recreere, skatepark, dar si pista pentru biciclisti cu o lungime totala de 1,6 km.

Atractia parcului este pasarela suspendata la 6 metri inaltime care oferta trecatorilor o priveliste panoramica asupra intregului parc.

Nu este prima initiativa online a administratiei publice din Sectorul 6. Primaria Sectorului 6 dezvolta cu succes o practica de comunicare online cu cetatenii sectorului prin pagina de Facebook a institutiei, prin care mentine un nivel de informare ridicat al comunitatii cu privire la activitatile desfasurate, raspunde si redirectioneaza institutiilor abilitate in timp real sesizarile venite din teritoriu.

 Un exemplu de buna practica in domeniul social media este Campania #Stiidela6, prin intermediul careia Primaria Sectorului 6 ofera informatii utile cetatenilor, prezentate intr-o maniera interactiva si prietenoasa, pe intelesul tuturor. 

”Campania a pornit de la dorinta de a facilita procesul comunicational, iar cei vizati isi pot expune punctul de vedere referitor la situatiile prezentate.

 Subiectele abordate raspund la cele mai frecvente intrebari primite de la cetateni si reflecta pricipalele domenii de competenta ale Primariei Sectorului 6, precum si ale celorlalte institutii ale administratiei publice locale de pe raza Municipiului Bucuresti.

 Proiectul are ca scop stimularea cetatenilor de a se se implica activ in viata comunitatii, precum si dezvoltarea unei relatii mai apropiate intre primarie si membrii comunitatii Sectorului 6”, se arata in comunicatul de presa postat pe site-ul oficial al institutiei.

 Mai mult decat atat, Primaria Sectorului 6 se poate lauda cu o participare deosebita in cadrul unui proiect finantat prin fondurile norvegiene EEA Grants Transparenta si calitate in administratia publica prin social media”, implementat de Asociatia ”Asistenta si programe pentru dezvoltare durabila – Agenda 21” in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici. 

CITESTE SI: Primaria Sectorului 6: SPECULATIILE potrivit carora PARCUL DRUMUL TABEREI a fost deschis in urma unor PRESIUNI sunt ERONATE

 Administratia Sectorului 6 a fost recompensata cu premii de buna practica in domeniul utilizarii instrumentelor de COMUNICARE ONLINE si de SOCIAL MEDIA in relatia cu cetatenii, in cadrul evenimentului de inchidere a proiectului. 

 “Diplomele si trofele primite cu acest prilej atesta transparenta si gradul inalt de profesionalism atinse in dialogul initiat atat prin intermediul paginilor web cat si al retelelor de socializare la nivelul Sectorului 6. Devenite in timp modele de succes ale unei strategii moderne de comunicare, relatiile cu cetatenii ale Primariei Sectorului 6 si ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 s-au concretizat intr-o medie de 70.000 vizitatori unici ai paginilor web www.primarie6.ro si www.asistentasociala6.ro si peste 7.500 de utilizatori care urmaresc activitatea si noutatile postate prin intermediul paginilor de Facebook”, se spune in comunicat.

 Salutam initiativa Primariei Sectorului 6 de a dezvolta o alta cale de comunicare cu cetatenii, cea prin mijloace online, o alternativa care trece de barierele comunicationale intalnite pana acum intre institutiile publice si comunitate si invitam si alte institutii sa de alature fenomenului social media. 

 Sursa foto www.facebook.com