Primaria Sectorului 1 premiata pentru cele mai multe tranzactii cu cardul la plata taxelor

Contribuabilii din Sectorul 1 sunt campioni nationali la plata taxelor si impozitelor locale cu cardul. Potrivit rezultatelor unei competitii organizate in perioada februarie – martie 2013 de catre Visa Europe, impreuna cu bancile membre din Romania,  cele mai multe tranzactii de plata cu cardul a taxelor si impozitelor locale s-au inregistrat pentru Primaria Sectorului 1.

La aceasta competitie au fost invitate sa participe toate primariile din tara care accepta plata cu cardul. Pentru performanta inregistrata, Primaria Sectorului 1 va primi titlul de “Primaria viitorului”.

Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate publicului larg cele mai noi tehnologii din domeniul platilor electronice, in cadrul unui stand interactiv, iar cetatenii vor avea posibilitatea de a testa gratuit tehnologii inovatoare de plati dezvoltate de Visa Europe si de partenerii sai.

In cadrul standului tehnologic se vor face demonstratii si vor putea fi testate platile cu cardurile contactless sau cu telefoanele mobile prin intermediul tehnologiei NFC, cu portofelul electronic V.me by Visa, precum şi serviciile de plati mobile de la persoana la persoană (P2P).

La eveniment vor participa Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman si Directorul Regional pentru Romania si Croatia, Visa Europe, Catalin Cretu.

sursa foto: antena3.ro