Primaria Sectorului 1 REVINE in SEDIUL din Banu Manta

Activitatea Primariei Sectorului 1 va fi reluata in totalitate, incepand din data de 27 aprilie, la sediul din bulevardul Banu Manta nr. 9, au anuntat joi reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, pana la data mutarii, in saptamana 20-24 aprilie, serviciile de relatii cu publicul si alte servicii din subordinea Primariei – Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termica, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc. – vor functiona in paralel atat in sediul din Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13, cat si in sediul din bd. Banu Manta nr. 9.

Citeste si: Primaria Sectorului 1 revine in VECHIUL SEDIU de pe bd. Banu Manta

De asemenea, in perioada 20-24 aprilie, casieria Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale din incinta Primariei Sectorului 1 va functiona atat la adresa din soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13, cat si la sediul din bd. Banu Manta nr. 9, dupa urmatorul program: luni, marti, miercuri, vineri intre orele 08.30 si 16.30 si joi in intervalul 08.30-18.30.

Citeste si: CLADIRILE de interes public din Sectorul 1, CONSOLIDATE ANTISEISMIC

Incepand cu data de 27 aprilie, intreaga activitate a Primariei Sectorului 1 va fi reluata la sediul administrativ din bulevardul Banu Manta nr. 9.

Sursa foto: gandul.info