Primaria Sectorului 1 revine in VECHIUL SEDIU de pe bd. Banu Manta

Primaria Sectorului 1 se va muta la inceputul anului viitor in VECHIUL SEDIU de pe bd. Banu Manta, a declarat joi primarul ANDREI CHILIMAN.

“In februarie-martie vom incepe sa ne mutam inapoi in sediul Primariei de pe Banu Manta, care in momentul de fata este in refunctionalizare”, a spus Chiliman.

Citeste si: Prelungirea inchirierii actualului sediu al Primariei Capitalei nu a fost aprobata de CGMB

Primarul Sectorului 1 a precizat ca lucrarile au costat peste 20 de milioane de lei. “Consolidarea cladirii s-a facut cu circa 40 cenimetri de beton armat prin interior, iar toate utilitatile din interior au trebuit sa fie demontate. Acum se lucreaza la reinstalarea lor in asa fel incat cladirea sa devina functionala cat mai repede. Este o treaba care mai dureaza patru, cinci luni, dupa estimarile noastre. Lucrarile au inceput in 2007, au fost intrerupte in 2011, nejustificat, dupa parerea mea, de Ministerul Dezvoltarii, ce a avut aceasta lucrare in coordonare si refunctionalizarea a trebuit sa o preluam noi pe bugetul nostru, insa, cum a fost contestata licitatia, doi ani a trebuit sa asteptam o solutie a instantei. Firma castigatoare a licitatiei a castigat si in instanta alaturi de noi, ceea ce inseamna ca licitatia a fost corecta”, a afirmat edilul.

Citeste si: HANUL GABROVENI restaurat, INAUGURAT la deschiderea Zilelor Bucurestiului

In prezent, Primaria sectorului 1 isi desfasoara activitatea intr-un imobil situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Sursa foto gandul.info