Primaria Sectorului 2 a accesat fonduri europene pentru modernizarea a 24 de strazi din cartierul Baicului

Lucrarile au fost necesare avand in vedere gradul avansat de degradare al celor 24 de strazi, fapt care punea in pericol siguranta circulatiei rutiere in zona, cu atat mai mult cu cat nu existau trotuare pe margine.

Primaria Sectorului 2 a accesat fonduri europene in valoare de 3.885.656 euro cu care a finalizat anul acesta modernizarea a 24 de strazi din cartierul Baicului.

Strazile erau numai din pamant si nu aveau utilitati, motiv pentru care primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, s-a implicat in rezolvarea problemelor si cresterea conditiilor de trai pentru locuitorii cartierului Baicului. Din bugetul Sectorului 2, edilul a introdus retele de apa si canalizare pe toate cele 24 de strazi, dupa care a accesat fonduri europene pentru asfaltarea lor si construire de trotuare.

Tot pentru modernizarea cartierului Baicului, primarul Ontanu a accesat fonduri europene pentru amenajarea arhitecturala si peisagistica, precum si pentru montarea unui sistem cu 47 de camere de supraveghere video pentru prevenirea criminalitatii.

sursa foto: ps2.ro