Primaria Sectorului 2 acorda ajutoare de caldura: Vezi cine va beneficia

Primaria Sectorului 2 acorda ajutoare pentru incalzirea locuintei cu energie termica furnizata in sistem centralizat (RADET), gaze naturale, energie electrica sau lemne, carbuni ori combustibili petrolieri, in functie de tipul de incalzire utilizat.

Familiile si persoanele singure care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica sau lemne, carbuni ori combustibili petrolieri, vor beneficia de ajutoare numai daca venitul net lunar pe membru de familie este de cel mult 615 lei.

Familiile care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat, vor beneficia de ajutoare numai daca venitul net lunar pe membru de familie nu depaseste 786 lei.

Persoanele singure care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat, vor beneficia de ajutoare numai daca veniturile nete lunare ale acestora nu depasesc 1.082 lei.

Ajutoarele pentru incalzirea locuintei se acorda pe baza cererii si declaratiei pe propria raspundere, insotita de documente justificative cu privire la veniturile realizate de familie sau persoana singura in luna anterioara depunerii cererii, componenta familiei, precum si regimul juridic al locuintei pentru care se solicita ajutorul.

sursa foto: adevarul.ro