Primaria Sectorului 3 a semnat un contract de colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu

Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, a semnat astazi un protocol de colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”.

“Este cea de-a cincea universitate cu care semnam un astfel de protocol, obiectivele noastre fiind acelea de a avea o expertiza din partea Universitatii de Arhitectura si de a atrage proiectele cu finantare europeana. Pana in prezent, in Sectorul 3 am incercat sa imbunatatim si sa modernizam cateva piatete. Acestea sunt la nivel de Occident. Evident ca, odata cu aceasta colaborare, vom avea expertiza suplimentara. Am solicitat Universitatii de Arhitectura proiecte pentru transformarea zonelor Cinema Gloria si Republicii in destinatii moderne”, a declarat Robert Sorin Negoita, primarul Sectorului 3.

In urma semnarii acestui protocol, administratia locala va colabora cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” in vederea organizarii unor manifestari educationale si stiintifice (simpozioane, congrese stiintifice).

Totodata, Primaria Sectorului 3 va permite practica studentilor in departamentele administratiei locale si are disponibilitatea de a promova proiecte comune. Acest parteneriat se va derula timp de patru ani, incepand de astazi, 12 decembrie, pana la data de 12 decembrie 2017.

sursa foto: mediafax.ro