Primaria Sectorului 3 incepe distribuirea FORMULARELOR pentru obtinerea SUBVENTIEI LA CALDURA

FORMULARELE necesare intocmirii dosarului de acordare a AJUTORULUI DE INCALZIRE a locuintei pentru sezonul rece 1 noiembrie 2014 — 31 martie 2015 pot fi ridicate si depuse de persoanele interesate incepand cu data de 15 octombrie, a anuntat Primaria Sectorului 3.

Potrivit sursei citate, AJUTORUL PENTRU INCALZIREA locuintei se acorda in conformitate cu OUG nr. 27/ 2013 si OUG nr. 70/ 2011, in baza declaratiei pe propria raspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenta sociala,insotita de o serie de acte doveditoare.

De acordarea subventiei pentru incalzirea locuintei cu energie termica pot beneficia familiile cu un venit mediu lunar pe membru de familie care sa fie cuprins intre 0 si 786 lei pe luna, precm si persoanele singure cu un venit intre 0 si 1.082 lei pe luna.

Citeste si: Precizari de la Primaria Sectorului 2 in legatura cu acordarea AJUTOARELOR pentru INCALZIREA LOCUINTEI

Beneficiarii pentru acordarea subventiei pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale, lemne si combustibili petrolieri sau energie electrica sunt persoana singura cu un venit lunar cuprins intre 0 si 615 lei si familia cu un venit lunar pe membru de familie cuprins intre 0 si 615 lei.

Persoanele eligibile de ajutor pentru incalzirea locuintei cu energie termica isi pot ridica ridica formularele necesare intocmirii dosarului de acordare a ajutorului de incalzire si depune cererile insotite de actele doveditoare prin intermediul Asociatiilor de proprietari sau locatari.

Dosarele persoanelor care pot beneficia de ajutor pentru incalzirea cu gaze naturale, lemne, combustibili petrolieri si energie electrica pot fi depuse personal.

Citeste si: CERERILE pentru acordarea AJUTORULUI de INCALZIRE vor putea fi depuse in Sectorul 6 din 20 octombrie

Persoanele care solicita AJUTOR PENTRU INCALZIREA locuintei pot ridica formularele si depune cererile la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 3 — bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, parter, camerele 7 si 8, de luni pâna joi in intervalul orar 9.00-15.00.

Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0372.126.100, interioare 182 si 197, la adresa de e-mail office@dgaspc3.ro sau pe paginile web www.dgaspc3.ro si www.primarie3.ro.

Sursa foto: newsbv.ro