Primaria Sectorului 3 nu elibereaza autorizatii de parcare in luna octombrie

Primaria Sectorului 3 – Serviciul Parcari nu elibereaza in luna octombrie autorizatii de parcare, deoarece se implementeaza un nou soft pentru eficientizarea acestei activitati.

Persoanele interesate pot depune cererile pentru repartizarea unui loc de parcare la sediul Primariei Sectorului 3 din str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, parter, cam. 12, de luni pana joi, intre orele  09.00-15.00. Actele ce trebuie sa insoteasca cererile sunt urmatoarele: copie C. I. si copie de pe certificatul de inmatriculare al autoturismului.

Reamintim ca, repartizarea unui loc de parcare se face in conformitate cu prevederile HCGMB 124/2008, privind aprobarea strategiei de parcare pe teritoriul Municipiului Bucuresti, modificata prin H.C.G.M.B. 61/2009 – atribuirea locurilor in parcarile de resedinta.

Atribuirea unui loc de parcare, in conformitate cu prevederile legale, se face astfel:

– se poate aloca numai un loc de parcare/ apartament;

 – locurile de parcare se pot atribui numai pentru autoturisme;

– locurile de parcare se pot atribui numai persoanelor cu domiciliul (inscris în actul de identitate) in imobilul aferent parcajului;

– locurile de parcare se pot repartiza numai pentru autoturismele proprietate personala, pentru autoturismele utilizate in baza unor contracte de leasing si pentru autoturismele utilizate in baza unor contracte de comodat.