Primaria Sectorului 4 a continuat CONTROALELE IN MAGAZINE

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, insotit de inspectori din cadrul Politiei Locale Sector 4, a continuat joi dupa-amiaza sa verifice modul in care isi desfasoara activitatea agentii economici din Sectorul 4, se arata intr-un comunicat remis vineri presei.

Potrivit sursei citate, in urma controalelor au fost descoperite o serie de abateri de la practicarea unui comert civilizat. Astfel, nu erau afisate preturile produselor, iar unele dintre acestea nu aveau inscriptionate nici termenele de valabilitate.

In consecinta, primarul Sectorului 4 a dispus aplicarea unor sanctiuni in cuantum de 40.000 de lei, cat si retragerea spre neutralizare a unor produse neconforme standardelor de siguranta alimentara.

Citeste si: AMENZI de 180.000 de lei, aplicate de Primaria Sectorului 4 unor LANTURI DE SUPERMARKETURI

“Consider ca oricine avea urechi sa auda, a auzit. Dupa ceea ce am constatat in cadrul verificarilor efectuate anterior, in special ca au beneficiat de mediatizare si semnalul de alarma a fost tras, toate societatile cu profil de alimentatie publica isi puteau remedia de urgenta orice tip de problema, astfel incat sa poata sa se alinieze standardelor impuse de legislatia in vigoare. Iata ca unii nu au facut-o, ceea ce le-a atras, pe langa amenzile de rigoare, si o pata pe imaginea lor de supermarketuri cu renume. Fie ca esti un magazin de cartier sau mare retailer, nu poti sa dovedesti inconstienta si sa te joci, efectiv, cu sanatatea oamenilor. Tocmai de aceea, alaturi de colegii mei, voi ramane la fel de atent, dar si de exigent in ceea ce priveste standardul de civilizatie pe care unii comercianti pretind ca il au, insa, le lipseste cu desavarsire”, a spus Popescu-Piedone.

Citeste si: Inca un SUPERMARKET din Sectorul 4, AMENDAT de Primarie cu 40.000 de lei

Sursa foto: Primaria Sectorului 4