Primaria Sectorului 4 elibereaza AUTORIZATII pentru comercializarea MARTISOARELOR

Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus ca si anul acesta sa fie puse la dispozitia comerciantilor interesati spatii special destinate comercializarii MARTISOARELOR si cadourilor specifice zilelor de 1 si 8 Martie, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

Astfel, persoanele fizice sau juridice interesate se pot adresa Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4 si Serviciului Autorizare Comerciala din cadrul Primariei Sector 4, in vederea obtinerii AUTORIZATIEI temporare de functionare.

Citeste si: MESAJE 1 Martie – Uite ce MARTISOARE virtuale poti trimite prietenilor

Potriivt sursei citate, comertul cu astfel de produse este permis incepand din 23 februarie si pana pe 8 martie, fiind puse la dispozitie 131 de locuri. Acestea sunt in pietele Sectorului 4 (Piata Sudului – 20 de locuri, Piata Progresul – 15 locuri, Piata Aparatorii Patriei – cinci locuri, Piata Covasna – cinci locuri) si pe domeniul public (statia de metrou Piata Sudului – 20 de locuri, statia de metrou Timpuri Noi – sase locuri, statia de metrou Eroii Revolutiei – 30 de locuri, statia de metrou Aparatorii Patriei – 20 de locuri, statia Metrou Brancoveanu – zece locuri).  

Citeste si: 1 MARTIE-MARTISOR: Traditii si obiceiuri legate de sarbatoarea Primaverii la romani

Pentru ocuparea locurilor din piete sunt necesare urmatoarele acte: cerere tip, certificat de inregistrare al societatii si Buletin sau Carte de Identitate. Actele necesare ocuparii domeniului public sunt: avizul de principiu, schita amplasamentului, taxa achitarii ocuparii domeniului, care se obtin de la Administratia Strazilor, si Buletin sau Carte de Identitate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4