Primaria Sectorului 4 incepe distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE de la UE

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare, acordate prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014, va incepe luni, incepand cu ora 00.00, la Liceul “Miron Nicolescu” din bd. Metalurgiei nr. 89, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, a anuntat sambata Primaria Sectorului 4.

Pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in cele mai bune conditii si pentru a preveni aglomerarea locatiei, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone a dispus ca, in perioada 22-23 decembrie, distribuirea ajutoarelor sa se desfasoare non-stop, in intervalul 00.00-00.00.

In Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, centrul de distribuire va fi deschis pana la ora 20.00, pe 31 decembrie, programul de lucru cu publicul va fi pana la ora 16.00, in zilele de 25 si 26 decembrie si 1 ianuarie va fi suspendat, urmand ca programul non-stop sa fie reluat pe 2 ianuarie. Relatii suplimentare pot fi obtinute apeland numarul de telefon 0372.733.782.

Citeste si: Primaria Sectorului 3 va distribui AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE pe baza de PROGRAMARE

Beneficiarii ajutoarelor alimentare sunt categoriile de persoane cele mai defavorizate. Potrivit sursei citate, distribuirea alimentelor se realizeaza in conformitate cu Hotararea Guvernului Romaniei nr. 799/2014 prin care se stabileste cadrul juridic si organizatoric pentru desfasurarea POAD.

Citeste si: PRECIZARI in legatura cu distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE de la UE in Sectorul 6

“Din experienta anilor precedenti, pentru a evita aglomeratia si ca totul sa decurga in conditii optime, am dispus sa venim in intampinarea celor aproximativ 20.000 de beneficiari de pe raza Sectorului 4. Astfel, am decis ca in prima perioada a distribuirii ajutoarelor, sa se lucreze 24 de ore din 24. Functionarii implicati in activitate vor fi recompensati ulterior cu zile libere. Totodata, avand in vedere faptul ca beneficiarii reprezinta categorii sociale defavorizate, varstnici si persoane cu handicap grav sau accentuat, am solicitat prezenta permanenta in locatie a unei ambulante, cat si distribuirea de ceai cald pe timpul noptii, in special in contextul in care meteorologii au anuntat inrautatirea conditiilor meteo. Pentru pastrarea ordinii si a imprima un aspect civilizat si ordonat desfasurarii actiunii, echipaje ale Politiei Locale Sector 4 se vor afla, de asemenea, permanent in locatie, in scopul de a preveni producerea eventualelor incidente”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Sursa foto: monitorulcj.ro