Primaria Sectorului 6 aduce un OMAGIU jurnalistului belgian DANNY HUWE

Primaria Sectorului 6 va organiza o ceremonie de comemorare a 25 de ani de la moartea jurnalistului belgian DANNY HUWE, in contextul mai amplu al OMAGIERII sfertului de secol trecut de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, au anuntat reprezentantii institutiei.

Ceremonia va avea loc miercuri, la ora 17.00, in Piata Danny Huwe din Sectorul 6. Potrivit sursei citate, ceremonia va fi simpla, restransa, conform cu dorinta exprimata de familia jurnalistului. Asfel, vor depune coroane si vor tine un moment de reculegere reprezentanti ai Secretariatului de Stat pentru Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Impotriva Regimului Comunist, ai Primariei Municipiului Bucuresti, ai Primariei Sectorului 6, precum si cei ai celorlalte institutii invitate.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS a participat la ceremonia depunerii de coroane in memoria victimelor REVOLUTIEI

Ceremonia va avea loc in prezenta ambasadorului Regatului Belgiei la Bucuresti, Philippe Beke, a Primarului Sectorului 6, RARES MANESCU, si a viceprimarului Capitalei, CORNEL PIEPTEA.

Citeste si: Revolutionarii au iesit in Piata Universitatii pentru a evoca evenimentele din 21 decembrie 1989. VIDEO

Ii este adus, astfel, un omagiu celui care a intrat, prin sacrificiul suprem, in galeria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989, potrivit sursei citate.

Sursa foto: adevarul.ro