Primaria Sectorului 6 distribuie AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE pentru persoanele defavorizate

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 6, va incepe de miercuri, de la ora 8.00, distribuirea produselor alimentare din cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014, au anuntat luni reprezentantii instiutiei.

Astfel, la punctul de lucru din bd. Iuliu Maniu nr. 101 vor fi distribuite produsele pentru beneficiarii al caror nume de familie incepe cu literele A, B, C inclusive, iar la cel din str. Bascov nr. 14-18, in cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru cei al caror nume de familie incepe cu literele D, E, F, G, H, I, J, K, L inclusiv. La punctul de lucru din str. Drumul Sarii nr. 2 vor fi distribuite ajutoarele alimentare pentru beneficiarii al caror nume de familie incepe cu literele M, N, O, P, Q inclusive, iar la cel din str. Murguta nr. 2 pentru persoanele al caror nume de familie incepe cu literele R, S, S, T, T, U, V, X, Y, Z inclusiv.

Citeste si: Primaria Sectorului 4 incepe distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE de la UE

Potrivit sursei citate, fiecare dintre persoanele beneficiare ale POAD 2014 trebuie sa se prezinte la centrul de distribuire aferent literei cu care incepe numele de familie, in niciun caz la altul decat cel mentionat mai sus, pentru a putea ridica ajutoarele care ii revin de drept. Ajutoarele se acorda personal, pe baza cuponului si a actului de identitate.

In cadrul POAD 2014 se distribuie ca ajutoare alimentare urmatoarele: faina, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, conserve din carne de vita in suc propriu, conserve din pate de ficat pentru categoriile defavorizate stabilite prin Hotararea de Guvern nr. 799/2014.

Citeste si: Primaria Sectorului 2 incepe distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE de la UE

DGASPC Sector 6 pune la dispozitia cetatenilor numerele de telefon 0721.772.966 si 0720.481.609 pentru ca persoanele indreptatite sa sune si sa verifice, inainte de a se deplasa la sediu, daca se afla pe listele beneficiarilor de ajutoare alimentare.

Sursa foto: bucurestifm.ro