Primaria Sectorului 6 invita studentii sa faca practica in administratie

Primaria Sectorului 6 invita studentii de la facultatile de profil sa isi faca stagiul de practica in administratia publica locala a sectorului.

Astfel, studentii se vor putea familiariza cu lucrul in administratia publica locala, in cadrul unui serviciu si, in plus, vor primi tot sprijinul functionarilor publici ca sa isi insuseasca notiunile si sa dobândeasca experienta practica profesionala de care au nevoie, arata reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Studentii care vor raspunde invitatiei Primariei Sectorului 6 vor putea sa isi aleaga domeniul in care vor sa faca practica. Astfel, ei vor putea face practica intr-unul dintre urmatoarele departamente: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociatii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenta sociala, administratia domeniului public, mediu etc.

Citeste si: Ziua Portilor Deschise, la Facultatea de Farmacie a UMF “Carol Davila”

Invitatia este adresata studentilor de la Administratie Publica, Stiinte Politice, Managenentul Public, Sociologie, Asistenta Sociala, Psihologie sau Comunicare.

La final studentii vor primi o adeverinta care sa ateste efectuarea stagiului de practica in cadrul serviciului ales din cadrul institutiei.

Pentru solicitari studentii interesati pot apela numarul de telefon: 037.62.04.302 sau pot trimite datele la adresa de e-mail: practica@primarie6.ro.