PRIMARIA SECTORULUI 6 lanseaza programul “TABERE de CARTIER”: Fii Voluntar! Vino si tu in tabara copiilor din cartierul tau!

Gandit pentru copiii ce provin din familii cu o situatie materiala dificila, programul „Tabere de cartier”necesita sprijinul voluntarilor dornici de joaca, inzestrati cu creativitate si spirit civic, potrivit unui comunicat al PRIMARIEI SECTORULUI 6. 

Cei care doresc sa devina voluntari vor urma un curs de formare cu specialistii DGASPC Sector 6, unde vor fi initiati in tehnici si metode de predare interactive. Voluntarii vor avea posibilitatea de a invata noi metode de lucru cu cei mici si de a propune diverse activitati pe durata programului de vara.

„Acest program inovativ se bazeaza pe dorinta copiilor intre 5 si 10 ani de a socializa si in perioada vacantei de vara. Programul <Tabere de cartier> le ofera celor mici tot ce-si pot dori de la o tabara adevarata. Invaluiti intr-o lume de poveste, copiii din comunitate invata jocuri noi, creeaza propriile povesti, confectioneaza jucarii si decoruri la ateliere de creatie, isi descopera noi talente si abilitati. Pe langa toate acestea, ei au ocazia sa intalneasca noi prieteni, sa comunice deschis si sa-si sustina ideile”, spus primarul RARES MANESCU.

Programul ,,Tabere de cartier” reuneste anual un numar de 100 de participanti, iar in acest an se va desfasura in perioada 27 iunie – 08 iulie 2016, de luni pana vineri, intre orele 08:30-17:00, la sedii ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6. Pana in prezent, aproximativ 700 de participanti, copii si voluntari, si-au petrecut timpul in mod creativ, fiecare participant plecand acasa imbogatit cu ceva nou.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita un email pana la data de 25.04.2016 la adresa voluntariatformare@dgaspc6.com cu mesajul:Vreau sa fiu voluntar la programul Tabere de cartier si o scurta caracterizare personala. 

 Sursa foto: primarie6.ro