Primaria Sectorului 6 ofera despagubiri pentru proprietarii ale caror masini au fost avariate de copacii cazuti in timpul furtunii

FURTUNA in ARAD, UN OM A MURIT

In urma furtunii din noaptea de luni spre marti, in Sectorul 6 s-au prabusit 21 de arbori, iar in aceasta dimineata, pana la orele 9:15, mai cazusera franti de vantul puternic alti sase.

Zonele in care au fost inregistrate astfel de incidente sunt in cartierele Drumul Taberei (strazile Cara Anghel, Titel Petrescu, Gh. Caranda, Latea Gheorghe, Al. Compozitorilor etc.), Militari (pe strazile Virtutii, Iuliu Maniu, Dezrobirii, Apususlui etc.), Crangasi si Giulesti (bd. Crangasi nr. 12, Calea Giulesti nr. 48 etc.). Copacii au cazut fie pe domeniul public, neproducand pagube, fie pe acoperisuri, garduri sau autovehicule.

“Din dispozitia primarului Sectorului 6, Rares Manescu, inca de seara trecuta au fost constituite echipaje mixte formate din efective ale Politiei Locale, ISU si ADPDU, care au misiunea de a interveni cu promptitudine pentru eliberarea tuturor strazilor cu probleme din sector”, se precizeaza intr-un comunicat de presa, remis Mondo News.

Important de stiut pentru proprietarii ale caror autovehicule au avut de suferit in urma caderii de arbori sau crengi este ca pot depune cerere la sediul Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane Sector 6, din Intr. Aviator Caranda nr. 9, pentru a intra in posesia Politei de Asigurare de la firma cu care institutia a incheiat un contract.

Persoanele sunt rugate sa se prezinte cu actul de identitate, dovada de la Politia Rutiera privind constatarea accidentului si certificatul de inmatriculare al autoturismului. Relatii suplimentare pot fi obtinute la tel.: 021.410.25.50 sau pe mail: contact@adpdu6.