Primaria Sectorului 6 organizeaza un punct pentru distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE de la UE

Primaria Sectorului 6 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza un punct de distribuire a AJUTOARELOR ALIMENTARE de la Uninea Europeana in bd. Iuliu Maniu nr. 101, asigurand logistica si resursele umane necesare pentru ca acest proces sa se deruleze in cele mai bune conditii, au anuntat luni reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, pana in prezent, nu au fost primite informatii cu privire la perioada in care Sectorul 6 va primi stocurile de alimente pentru a putea la randul sau sa inceapa distribuirea catre cetatenii indreptatiti.

“De indata ce Primaria Sectorului 6 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 vor primi produsele, cetatenii vor fi informati cu privire la modalitatea de distribuire”, afirma sursa citata.

Citeste si: AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE, acordate pentru MAI MULTE persoane

Reprezentantii Primariei Sectorului 6 fac apel la cetatenii sectorului care au intrat in posesia cupoanelor pentru AJUTOARELE ALIMENTARE europene sa urmareasca informarile autoritatii publice locale, care va anunta prompt toate detaliile cu privire la derularea programului, pe paginile web www.primarie6.ro siwww.asistentsociala6.ro.

In prezent, Ministerul Fondurilor Europene deruleaza achizitia de produse, procedura care s-a incheiat la jumatatea lunii noiembrie, mai spune sursa citata.

Citeste si: PRECIZARI de la Primaria Sectorului 6 in legatura cu DISTRIBUIREA AJUTOARELOR alimentare de la UE

Ulterior, furnizorii au la dispozitie o perioada de 45 de zile sa asigure trimiterea produselor catre primarii, urmand ca fiecare primarie sa asigure organizarea punctelor locale de distribuire.

Datele de distribuire a produselor catre cetateni vor fi publicate de fiecare primarie in momentul in care acestea vor dispune de stocurile de produse.

Primaria Sectorului 6 si Directia Generala de Asistenta Sociala ti Protectia Copilului vor informa cetatenii Sectorului 6 care sunt inclusi in program prin toate mijloacele de informare (afisaj, site, mass media), cu privire la data inceperii distribuirii produselor catre cetateni.